Οργανωτική Ομάδα

cerita horor gosip terbaru berita terbaru windows gadget toko game

Χορηγοί

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Tο Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ποσοτικών Μεθόδων, Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και την Ελληνική Eταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει στην πόλη της Κατερίνης, στην έδρα του Τμήματος στις 5/10 και 6/10/2012 το 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με αντικείμενο την Εφοδιαστική Aλυσίδα.

Τα θέματα που θα αναπτυχτούν κατά την διάρκεια του Συνεδρίου είναι: 
– Εφοδιαστική και υποδομές Logistics
– Πολιτικές Logistics
– Πράσινη Εφοδιαστική (Green Logistics)
– Η Εφοδιαστική Αλυσίδα των Υπηρεσιών
– Η Εφοδιαστική στον Δημόσιο Τομέα
– Μεταφορές, Τηλεματική
– Τεχνολογία, Πληροφορική και Εφοδιαστική Αλυσίδα
– Καινοτομία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και στις λειτουργίες Logistics 
– Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στην Εφοδιαστική
– Πρότυπα και Διαχείριση Ποιότητας στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και στις λειτουργίες Εφοδιαστικής

Εκπρόσωποι Ελληνικών και Αλλοδαπών Πανεπιστημίων θα παρουσιάσουν τα νεότερα επιστημονικά αποτελέσματα και τις βέλτιστες πρακτικές σε επί μέρους εφαρμογές στον Κλάδο της Εφοδιαστικής. Ένας κλάδος με ιδιαίτερη σημασία για την Ελληνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα λόγω και της γεωπολιτικής θέσης της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν επίσης σημαντικοί Οργανισμοί, Σύνδεσμοι και Επιχειρήσεις από τον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο. 

Εκτιμούμε ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις να αντλήσουν πληροφορίες, ιδέες και ώριμες τεχνολογικά λύσεις από το διεθνή χώρο της Εφοδιαστικής και ταυτόχρονα να προβληθούν με εισηγήσεις και χορηγίες στα πλαίσια αυτής της Διεθνούς Εκδήλωσης. 

Απευθυνόμαστε προς όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς για να διερευνήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας στα πλαίσια του Συνεδρίου. 

Συγκεκριμένα προτείνουμε την υποστήριξη της προσπάθειά μας και την προβολή σας μέσα από αυτήν την Εκδήλωση ως Χορηγοί. Για τις επί μέρους πληροφορίες θα θέλαμε να σας παραπέμψουμε στο συνημμένο έντυπο «Πακέτα Χορηγιών» στο οποίο περιγράφονται αναλυτικά αυτά τα «πακέτα» όπως και οι αντίστοιχες παροχές υπηρεσιών



Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο διατίθεται υπό την Άδεια Creative Commons Attribution 3.0.