Υποβολές

cerita horor gosip terbaru berita terbaru windows gadget toko game

Διαδικτυακές υποβολές

Έχετε ήδη Όνομα Χρήστη/Κωδικό για το "Υπηρεσία Φιλοξενίας Συνεδρίων - Βιβλιοθήκη ΑΤΕΙΘ";
Μεταβείτε στην Σύνδεση

Χρειάζεστε Όνομα Χρήστη/Κωδικό;
Μεταβείτε στην Εγγραφή

Η εγγραφή και η σύνδεση απαιτούνται για την υποβολή στοιχείων διαδικτυακά και για τον έλεγχο της κατάστασης των τρεχουσών υποβολών.

 

Οδηγίες για τους Συγγραφείς

APA Style

 

Λίστα Ελέγχου Προετοιμασίας Υποβολής

  1. Η υποβολή δεν έχει δημοσιευτεί στο παρελθόν ούτε έχει υποβληθεί προς εξέταση σε άλλο συνέδριο (ή έχουν δοθεί εξηγήσεις στα Σχόλια προς τον Επιμελητή).
  2. Το αρχείο της υποβολής είναι σε μορφή αρχείου κειμένου OpenOffice, Microsoft Word Office 2003.
  3. Όλες οι διευθύνσεις URL στο κείμενο είναι ενεργές (π.χ. http://pkp.sfu.ca).
  4. Το κείμενο έχει διπλό διάστιχο, χρησιμοποιεί με τουλάχιστον 2 cm περιθώριο από κάθε πλευρά. Κάθε σελίδα του κειμένου πρέπει να είναι αριθμημένη και, επίσης, όλες οι γραμμές του κειμένου πρέπει να είναι αριθμημένες με συνεχόμενη αρίθμηση στο αριστερό περιθώριο. Η γραμματοσειρά [πυ θα χρησιμοποηθεί πρέπει να είναι "Times New Roman" με μέγεθος "12".

  5. Το κείμενο τηρεί τις στυλιστικές και βιβλιογραφικές απαιτήσεις όπως σκιαγραφούνται στις Οδηγίες για τους Συγγραφείς, που βρίσκονται στην σελίδα "Σχετικά με το Συνέδριο".
  6. Αν οι εργασίες υποβάλλονται σε ένα σκέλος του συνεδρίου όπου εφαρμόζεται ομότιμη αξιολόγηση, τα ονόματα των συγγραφέων αφαιρούνται από την υποβολή, με τον όρο "Συγγραφέας" και το έτος να χρησιμοποιούνται στην βιβλιογραφία και στις υποσημειώσεις αντί του ονόματος του συγγραφέα, του τίτλου της εργασίας κοκ.
  7. Αν οι εργασίες υποβάλλονται σε ομότιμη αξιολόγηση, όλα τα αρχεία κειμένου Microsoft Office (συμπεριλαμβανομένων των Συμπληρωματικών Αρχείων) έχουν αποθηκευτεί ακολουθώντας τη διαδρομή "Αρχείο" και επιλέγοντας "Αποθήκευση Ως", πατώντας στα "Εργαλεία" (ή στις "Επιλογές" σε έναν Mac) πατώντας στην "Ασφάλεια", επιλέγοντας "Αφαίρεση προσωπικών πληροφοριών από τις ιδιότητες αρχείου κατά την αποθήκευση" και πατώντας "Αποθήκευση".
 

Ειδοποίηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Οι Συγγραφείς που υποβάλλουν εργασία σ΄ αυτό το συνέδριο συμφωνούν στους κάτωθι όρους:
α) Οι Συγγραφείς διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα επί του έργου τους, ενώ επιτρέπουν στο συνέδριο να θέσει αυτό το αδημοσίευτο έργο υπό την άδεια Creative Commons Attribution License, που επιτρέπει σε άλλους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση, να χρησιμοποιούν και να διαμοιράζονται το έργο αναφέροντας την πατρότητα του έργου και την αρχική παρουσίασή του σ' αυτό το συνέδριο.
β) Οι Συγγραφείς μπορούν να αντιπαρέλθουν τους όρους αυτής της Creative Commons άδειας και να εισέλθουν σε χωριστούς, πρόσθετους συμβατικούς-δεσμευτικούς διακανονισμούς για την μη αποκλειστική διανομή και μετέπειτα δημοσίευση αυτού του έργου (π.χ. να δημοσιεύσουν μια αναθεωρημένη εκδοχή του σε ένα περιοδικό, να το εντάξουν στον κατάλογο/αποθετήριο ενός θεσμικού φορέα ή να το δημοσιεύσουν σε ένα βιβλίο), αναφέροντας την αρχική παρουσίασή του σ' αυτό το συνέδριο.
γ) Επιπλέον, οι συγγραφείς ενθαρρύνονται να δημοσιεύσουν και να μοιραστούν το έργο τους στο διαδίκτυο (π.χ. σε καταλόγους θεσμικών φορέων ή στην προσωπική τους ιστοσελίδα) κάθε στιγμή πριν και μετά το συνέδριο.

Δήλωση Απορρήτου

 

Τα ονόματα και οι διευθύνσεις email που συμπληρώνονται στην ιστοσελίδα αυτού του συνεδρίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις δηλωμένες προθέσεις του συνεδρίου και δεν θα διατεθούν για κανέναν άλλο σκοπό ή σε κανένα άλλο πρόσωπο ή ομάδα.



Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο διατίθεται υπό την Άδεια Creative Commons Attribution 3.0.