Υποβολές

cerita horor gosip terbaru berita terbaru windows gadget toko game

Διαδικτυακές υποβολές

Έχετε ήδη Όνομα Χρήστη/Κωδικό για το "Υπηρεσία Φιλοξενίας Συνεδρίων - Βιβλιοθήκη ΑΤΕΙΘ";
Μεταβείτε στην Σύνδεση

Χρειάζεστε Όνομα Χρήστη/Κωδικό;
Μεταβείτε στην Εγγραφή

Η εγγραφή και η σύνδεση απαιτούνται για την υποβολή στοιχείων διαδικτυακά και για τον έλεγχο της κατάστασης των τρεχουσών υποβολών.

 

Ειδοποίηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Οι Συγγραφείς που υποβάλλουν εργασία σ΄ αυτό το συνέδριο συμφωνούν στους κάτωθι όρους:
α) Οι Συγγραφείς διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα επί του έργου τους, ενώ επιτρέπουν στο συνέδριο να θέσει αυτό το αδημοσίευτο έργο υπό την άδεια Creative Commons Attribution License, που επιτρέπει σε άλλους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση, να χρησιμοποιούν και να διαμοιράζονται το έργο αναφέροντας την πατρότητα του έργου και την αρχική παρουσίασή του σ' αυτό το συνέδριο.
β) Οι Συγγραφείς μπορούν να αντιπαρέλθουν τους όρους αυτής της Creative Commons άδειας και να εισέλθουν σε χωριστούς, πρόσθετους συμβατικούς-δεσμευτικούς διακανονισμούς για την μη αποκλειστική διανομή και μετέπειτα δημοσίευση αυτού του έργου (π.χ. να δημοσιεύσουν μια αναθεωρημένη εκδοχή του σε ένα περιοδικό, να το εντάξουν στον κατάλογο/αποθετήριο ενός θεσμικού φορέα ή να το δημοσιεύσουν σε ένα βιβλίο), αναφέροντας την αρχική παρουσίασή του σ' αυτό το συνέδριο.
γ) Επιπλέον, οι συγγραφείς ενθαρρύνονται να δημοσιεύσουν και να μοιραστούν το έργο τους στο διαδίκτυο (π.χ. σε καταλόγους θεσμικών φορέων ή στην προσωπική τους ιστοσελίδα) κάθε στιγμή πριν και μετά το συνέδριο.

Δήλωση Απορρήτου

 

Τα ονόματα και οι διευθύνσεις email που συμπληρώνονται στην ιστοσελίδα αυτού του συνεδρίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις δηλωμένες προθέσεις του συνεδρίου και δεν θα διατεθούν για κανέναν άλλο σκοπό ή σε κανένα άλλο πρόσωπο ή ομάδα.Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο διατίθεται υπό την Άδεια Creative Commons Attribution 3.0.